
Blogs
Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!
Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!
Schotel jij je gasten weleens een tapasplank voor? Dan mogen deze ingrediënten daar absoluut niet op ontbreken. Lees snel verder.
Raoul Seysener, chef en eigenaar van Grand Café De Veghte in Ommen, vertelt over zijn samenwerking met Krikke. Je leest het hier.
Niels Komen, chef-kok bij City Hotel de Jonge Assen, is enorm te spreken over zijn samenwerking met Krikke. Je leest het hier.
Heb jij al kennisgemaakt met de ambachtelijke horecaslagerij Krikke? In dit blogartikel lees je wat dit familiebedrijf in Grou zo bijzonder maakt.
Heb jij al kennisgemaakt met de ambachtelijke horecaslagerij Krikke? In dit blogartikel lees je wat dit familiebedrijf in Grou zo bijzonder maakt.
‘Dat de producten van Krikke van hoge kwaliteit zijn, daar heb ik geen moment aan getwijfeld. En die kwaliteit is ook constant’. vertelt Edwin Snaak.
Heb jij al kennisgemaakt met de ambachtelijke horecaslagerij Krikke? In dit blogartikel lees je wat dit familiebedrijf in Grou zo bijzonder maakt.
Wil jij als horecaondernemer klant bij ons worden?
Neem dan hier contact op!