
Blogs
Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!
Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!
Gerrit Hoekstra is zeer tevreden en content over Krikke als leverancier. Hij vertelt er graag over. Je leest zijn verhaal hier.
Ken jij de mooiste combinaties die de smaak van wild zwijn nog beter laten uitkomen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.
De saus, groente en aardappels die je bij biefstuk serveert, tillen je gerecht naar een hoger niveau. Lees het hier.
Medio oktober, bij de opening van het culinaire wildseizoen, staan er bij het merendeel van de Nederlandse restaurants weer de heerlijkste wildgerechten op de menukaart.
Tjitte Kooistra, chef-kok en mede-eigenaar van Hotel Restaurant Princenhof in Eernewoude, vertelt over zijn ervaringen met Krikke. Lees het hier.
Medio oktober, bij de opening van het culinaire wildseizoen, staan er bij het merendeel van de Nederlandse restaurants weer de heerlijkste wildgerechten op de menukaart.
Robert Elstrodt, chef bij het News Café in Groningen, vertelt over zijn ervaring met de producten van Krikke. Lees zijn verhaal in dit blog.
Heb jij je weleens afgevraagd waarom vlees afkomstig van het wildseizoen anders smaakt dan traditioneel vlees? Je leest er alles over in dit blog.
Voor de ware vleesliefhebber zorgt graan gevoerd vlees voor een unieke culinaire ervaring. Lees voor meer informatie dit blogartikel.
Ken jij de meerwaarde van een ambachtelijke horecaslagerij voor jouw horecaonderneming? Je leest het allemaal in dit blogartikel.
Streetfood is tegenwoordig mateloos populair. Wij leveren hier niet alleen het vlees voor, maar ook de broodjes en sauzen. Lees snel verder.
Heb jij vragen over het brede assortiment van Frans gevogelte van Krikke? In dit blogartikel lees je de antwoorden.
Wil jij als horecaondernemer klant bij ons worden?
Neem dan hier contact op!