

In Grou, centraal gelegen langs de A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden, vind je de ambachtelijke horecaslagerij Krikke. Dagelijks worden restaurants, hotels en cateraars bevoorraad met de producten van lokale en internationale vleesrassen die zijn geselecteerd op kwaliteit en authentieke smaak.
Ons familiebedrijf zag in 1951 het levenslicht, en nog steeds vind je anno nu in onze horecaslagerij dezelfde passie voor een constante hoogwaardige kwaliteit als toen. Niet voor niets wordt de ruimte waarin ons team van vakbekwame slagers dagelijks maatwerk levert ‘Het Vleesatelier’ genoemd. Want Krikke is dé plek waar uitgebalanceerde smaak en kwaliteit elkaar vinden.
Je vindt bij ons niet alleen lokaal rundvlees van het Holstein ras, maar ook internationaal kwaliteitsrundvlees van Ierse, Schotse, Zuid-Amerikaanse graangevoerde en het Australische Black Angus ras. Zelfs voor 100% raszuiver Japans Black Wagyu Kagoshima rundvlees kun je bij ons terecht. Zoek je het neusje van de zalm op het gebied van varkensvlees, dan moet je beslist eens ons lokale varkensvlees proberen. Lamsvlees, kalfsvlees, wild en gevogelte: onze horecaslagerij kan het je allemaal leveren. Sinds 2012 beschikken we over een aparte rijpingskamer waar ons Dry Aged rundvlees minimaal 28 dagen wordt gerijpt.
Om jou als horecaondernemer ook op andere gebieden van dienst te kunnen zijn, hebben we naast onze horecaslagerij ook een groot assortiment aan culinaire specialiteiten. Prachtige vleeswaren en kazen uit binnen- en buitenland, brood, gebak, ijs, desserts, streetfood, tapas, snacks, kruidenierswaren, vis en vega(n) producten: alles van een hoogwaardige kwaliteit zoals je die van ons kunt verwachten.
Ben je nog niet bekend met onze horecaslagerij en wil je weten wat voor vlees je in de kuip hebt? Dan komen we desgewenst eerst een keer proefkoken. Laat ons je menukaart zien en wij komen langs met een deel van ons assortiment. Zo kun je de verschillende producten zelf bakken, grillen en uittesten.
Heb je specifieke wensen of ideeën? Onze horecaslagerij denkt graag met je mee. Wij zijn desgewenst ook jouw sparringpartner voor je menukaart en we komen regelmatig checken of alles nog naar wens is. Neem gerust eens contact met ons op, zodat jij jezelf kunt overtuigen.
Wil jij als horecaondernemer klant bij ons worden?
Neem dan hier contact op!