Wij hebben VACATURES!

Wij zijn op zoek naar PRODUCTIEMEDEWERKERS en INPAKKERS voor in onze ambachtelijke horecaslagerij Het Vleesatelier!

Bij interesse mag u uw CV mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Krikke genomineerd voor award best groeiend bedrijf

Culinaire Groothandel Krikke in Grou is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2015, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. Deze Award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen, en haar partners Rabobank, Grant Thornton en Philips. Op 25 november worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking bij Rabobank Nederland te Utrecht bekend gemaakt.

Samenwerking met IDA Visservice & Kruizinga AGF

Per 1 april 2013 werken wij samen met IDA Visservice uit Joure. Het doel van de samenwerking is het optimaliseren van de dienstverlening tussen klant en leverancier, waarbij het gemak voor de klant centraal staat. Door onderlinge afstemming en het delen van informatie kunnen wij klanten in de toekomst beter bedienen.

Per 1 januari 2017 werken wij samen met Kruizinga AGF uit Nijehaske. U kunt bij ons uw groentebestelling doen die dan door ons aan u wordt uitgeleverd.

Tweets