HUISBEURS 16 oktober 2017

 

Op maandag 16 oktober organiseren wij wederom een huisbeurs. Vanaf 15:00 uur staat de deur voor u open.

 

Deze huisbeurs wordt traditioneel gehouden in ons pand van de horecagroothandel in Grou.

 

Deze huisbeurs wordt speciaal georganiseerd voor horecabedrijven uit Noord Nederland en is daarom ook voor een ieder toegankelijk. (ook al bent u geen klant, u bent van harte welkom)

  

Wij werken met een aantal unieke leveranciers waarmee wij ons onderscheiden in de markt, deze leveranciers zullen aanwezig zijn en zijn wellicht ook vóór u interessant.

  

Wij hebben een eigen ambachtelijke horecaslagerij “Het Vleesatelier”, onder leiding van hoofdslager Michel Laning zullen er diverse workshops worden gehouden waar u zich ter plekke voor kunt inschrijven.

  

Er is een uitgebreid assortiment Wild & Gevogelte!

  

Er is een proeverij van de green egg verzorgd door Huub de la Brationiere, Nederlands kampioen barbecueën. Huub laat u zien wat u kunt toevoegen aan het gebruik van een green egg.

 

Op deze editie zal er een ruim aanbod van broodleveranciers zijn; La Lorraine (voorheen Panesco), The Bread Company en  Odenwald (biologisch) zullen allen met een uitgebreide stand nieuwe producten laten zien. Zij hebben allen zeer interessante beursaanbiedingen!

  

Op het vlak van ‘streetfood’ is er een uitgebreide stand van LA Food, deze specialist van Latin American food werkt alleen met de beste kwaliteit!

 

De Heeren van Loosdrecht introduceren de wildbitterbal, deze ambachtelijke croquetteur werkt uitsluitend met natuurlijke ingrediënten. Ook hun volledige assortiment kunt u proeven!

  

Lamb Weston is ook aanwezig met een stand, zij zullen u een aantal zoete aardappelvarianten laten proeven en tevens hebben zij een zeer interessant aanbieding voor uw reguliere frites!

  

Van Wijngaarden heeft nu mayonaisevarianten in knijpflessen, waaronder met truffel. Ook hebben ze een leuke beursaanbieding!

  

King Cuisine heeft een groot aanbod van tapenades, pesto’s en olijvenmixen, deze hoogwaardige producten passen in iedere keuken.

  

Smoothie is een hype in het westen en langzamerhand vindt dat in het noorden ook steeds meer aftrek. Fresh Fruit Express heeft een hoogwaardige oplossing voor iedere keuken, dit product biedt extra kansen voor de horeca in het noorden.

  

Greens & Salads uit Meppel maakt hoogwaardige kwaliteit salades zonder kunstmatige toevoegingen en dat verschil proeft u. Dagvers en de juiste ingrediënten maken het verschil.

  

Ambachtelijke ijsmakerij de Jong uit Gorredijk maakt ijs wat met de seizoenen meegaat, talloze nieuwe variaties zorgen ervoor dat ook uw ijskaart gevarieerd blijft. Het ijs wordt gemaakt van biologische volle melk.

 

Onze kaasleverancier Zijerveld heeft een aantal interessante kaassoorten meegenomen die u kunt proeven en laat u zien hoe u kaas kunt toepassen in gerechten.

 

Ook is Mediterra aanwezig, zij zijn leverancier van prachtige mediterrane producten waar vooral de buitenlandse worstsoorten aan de beurt zullen komen.

  

Tot slot heeft LSG een oplossing voor al uw hygiëneproblemen in uw horecabedrijf, deze leverancier werkt uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Zij zullen ons private label vloeibare vaatwasmiddel introduceren.

  

Kortom een breed scala aan leveranciers met veel nieuwe producten en interessante aanbiedingen.

  

Onder het mom van Praten en Proeven verwelkomen wij u graag!

 

Datum                  : 16 oktober 2017

Tijdstip                 : 15:00 tot 21:00 uur

Locatie                 : Biensma 34, Grou

Toegang              : GRATIS

Wij hebben VACATURES!

Wij zijn op zoek naar PRODUCTIEMEDEWERKERS en INPAKKERS voor in onze ambachtelijke horecaslagerij Het Vleesatelier!

Bij interesse mag u uw CV mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tweets